Αρχική // Κείμενα & Γραμματοσειρές

Κείμενα Γάμου

 1. Σας προσκαλούμε στην πρεμιέρα της κοινής μας ζωής .... Η Αυλαία θα ανοίξει το _______& ώρα ________ στον Ιερό Ναό ___________.
 2. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας η παρουσία σας στο γάμο μας που θα γίνει το _______& ώρα _______ στον Ιερό Ναό ___________
 3. Η παρουσία σας και οι ευχές μας θα μας δώσουν μεγάλη χαρά στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας . Θα σας περιμένουμε στο γάμο μας την __________ & ώρα _________ στον Ιερό Ναό____
 4. Θα χαρούμε να μοιραστείται μαζί μας την ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας, στον Ιερό Ναό ________την __________ και ώρα _________.
 5. Αρχίζουμε τη νέα μας ζωή , το ______ & ώρα _______ στον Ιερό Ναό _________. Η Παρουσία σας και οι ευχές σας θα κάνουν τη χαρά μας μεγαλύτερη στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας.
 6. Σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει στον Ιερό Ναό ________ την __________ & ώρα_____. Η Παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
 7. Παντρευόμαστε!!!! Το ________ & ώρα _____στον Ιερό ΝΑό _________. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας .
 8. Ο ________ & η _______ σας προσκαλούν στο γάμο τους που θα γίνει το __________ & ώρα ____ στον Ιερό Ναό ___________,
 9. Θα μας τιμήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας στο γάμο μας που θα γίνει το _________ & ώρα __________ στον Ιερό Ναό __________.
 10. Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο γάμο μας που θα γίνει το _______ & ώρα ______ στον Ιερό Ναό _________.
 11. Με χαρά σας προσκαλούμε στο γάμο μας , που θα γίνει την __________ & ώρα ________ στον Ιερό Ναό __________.
 12. Αυτό που ρίζωσε μέσα μας δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια ούτε με εικόνες, γιατί είναι λιβάδι από συναισθήματα ... Είναι η ίδια η ΑΓΑΠΗ! Γι' αυτό σας καλούμε να παρευρεθείτε στο γάμο μας το ________ & ώρα _______ στον Ιερό Ναό _________.
 13. Πριν από καιρό δώσαμε μεταξύ μας μια υπόσχεση για αγάπη , πίστη , σεβασμό και μια σωστή οικογένεια. Την ίδια υπόσχεση θα δώσουμε μπροστά στο Θεό και σε σας το _________ & ώρα____ στον Ιερό Ναό ___________.
 14. Ένα χαμόγελο και μια ευχή από τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι αυτό που θέλουμε για την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας . Γι'αυτό σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει το _____________ & ώρα _______ στον Ιερό Ναό ____________.
 15. Εάν η τύχη μας ένωσε η αγάπη μας παντρεύει ! Όταν το ημερολογιό σας δείξει ________ και το ρολόι κτυπήσει __________ θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στον Ιερό Ναό _________.
 16. Ε, ναι λοιπόν ! Μπορείται να σταματήσετε να αναρωτιέστε πότε θα παντρευτούμε. Φτάνει η στιγμή το ______________ στις __________ στον Ιερό Ναό ___________.
 17. Η Τύχη μας ένωση , η αγάπη μας παντρεύει! Το ___________και ___________ σας περιμένουμε στον Ιερό Ναό ___________για να μοιραστείτε μαζί μας την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας.
 18. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε τις νύχτες και τις μέρες μας, τα ρούχα και τις βέρες μας, τα όνειρα, τα μυστικά μας και όλα τα υπάρχοντά μας , τις σκοτούρες , τις χαρές μας, τα φυτά , τους πίνακές μας , και εν τέλει τις ζωές μας. Σας περιμένουμε την ___________και ώρα __________στον Ιερό Ναό ____________.
 19. Στο σημαντικότερο Ραντεβού της ζωής μας, θέλουμε γύρω μας πρόσωπα που μας αγαπούν. Γι'αυτό σας καλούμε να παρευρεθείτε και να μοιραστείται μαζί μας την ευτυχία μας. Σας περιμένουμε με πολύ χαραά την ________ και ώρα _______στον Ιερό Ναό ____________.
 20. Η Ευτυχία δεν είναι ολοκληρωμένη αν δεν την μοιράζεσαι με εκείνους που αγαπάς , γι' αυτό σας προσκαλούμε στο γάμο μας το ___________ και ώρα _____ στον Ιερό Ναό ___________.
 21. Την πιο μαγική ένωση ουρανού & γης την ομορφότερη στιγμή της ζωής μας. Σας προσκαλούμε να την μοιραστείτε μαζί μας στον Ιερό ΝΑό ________. Την _______ και ώρα_______.
 22. Κοινή μας απόφαση να μοιραστούμε τα όνειρα, τις ελπίδες, την ομορφιά της κάθε στιγμής, για πάντα μαζί... Δεχθείτε το κάλεσμά μας και ελάτε στο χαρούμενο ξεκίνημά μας. Καλωσορίστε την πρεμιέρα της καινούργιας μας ζωής με την παρουσία σας. Την __________στις ________στον Ιερό Ναό____________.
 23. Το πιστεύτετε δεν το πιστεύετε εμείς παντρεύομαστε! Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στο γάμο μας το ________ στις _________ στην Ιερά Μονή ____________.

Κείμενα Βάπτισης - Γάμου ΜΑΖΙ

 1. Σας προσκαλώ στο γάμο της μαμάς μου, και του μπαμπά μου , που θα γίνει στον _________, στις_____________ και ώρα ________. Ο Νονός μου __________ , θα σας πει το όνομά μου αμέσως μετά. Σας περιμένω, Ο Μπέμπης
 2. Ο __________και η ___________σας προσκαλούν στο γάμο τους και στη βάπτιση του γιού τους που θα γίνει το________και ώρα____ στον Ιερό Ναό ______________.
 3. Είμαι ένα μωρό όμορφο και ζωηρό! Θέλω πολύ να βαπτιστώ και στο νεράκι να βρεθώ. Ελάτε όλοι να με δείτε και τη βουτιά μου να χαρείτε. Πριν από μένα όμως προηγείται ο γάμοε των γονιών μου. Και περιμένουμε όλοι μας να 'ρθείτε. Την_________και_________στον Ιερό Ναό________

Κείμενα Βάπτισης

 1. Ένα χαμόγελο γλυκό χαρίζω σε σας που αγαπώ. Με και εσείς αν μ'αγαπάτε , όλοι στην εκκλησιά ελάτε, βρεγμένο σαν παπάκι να δείτε ένα παιδάκι . Βαπτίζομαι την ......
 2. Έλεγα πως τη γλύτωσα, μα άσχημα τα νέα! Βάπτιση μου ετοιμάζουνε με μπόλικη παρέα. Μου'παν δεν είναι τίποτα, ωραία θα περάσω, ρώτησα όμως κι έμαθα και λέω να το σκάσω. Καλά καλά στα ψάλλουνε, σε γδύνουν, σε λαδώνουν και στο νερό σε βάζουνε και το μαλλί σου κόβουν. Δεν ξέρω εσείς αν θά ' ρθετε , εγώ θα έχω φύγει, αυτή την Κυριακή σαλπάρω για ταξίδι .... Εσείς ελάτε ...την _________και ώρα_____στον Ιερό Ναό ______________.
 3. Σας προσκαλούμε στη βάπτιση του γιού μας που θα γίνει την ______και ώρα_____στον Ιερό Ναό _______.
 4. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στη βάπτιση του γιού μας που θα γίνει την _________και ώρα ______στον Ιερό Ναό ______________.
 5. Διαλέξαμε για σένα την πιο όμορφη μέρα __________και ώρα_________το πιο γραφικό εκκλησάκι____________την πιο καλή νονά___________-και το πιο ξεχωριστό όνομα______.
 6. Όλα τ' αστέρια τ'ουρανού, κοιτούν την ομορφιά μου, κι όλες οι στάρ του σινεμά τα χάνουνε μπροστά μου. Αυτή δεν είναι βάπτιση , θα είναι πασαρέλα και μανεκέν μόνο εγώ μια όμορφη κοπέλα. Η βάπτισή μου θα γίνει την _________και ώρα _________στον Ιερό Ναό________.
 7. Με φωνάζουν φυστικάκι , φρατζολάκι & μπεμπάκι. Τέλειωσαμ όμως τα αστεία γιατί έγινα αντράκι και στην κολυμπήθρα μπαίνω για να πάρω ονοματάκι. Θέλω όλοι σας να 'ρθείτε και τη βάπτιση να δείτε . Ραντεβού την __________ και ώρα ___στον Ιερό Ναό____________.
 8. Σ'ονειρευτήκαμε, σε περιμέναμε, σ'υποδεχτήκαμε ,σ'αγαπήσαμε .... Και να που τώρα διαλέγουμε για σένα όνομα. Την_________και ώρα_________στον Ιερό Ναό _______________.
 9. Πρόσωπο ολοστρόγγυλο που μοιάζει με φεγγάρι, μπαμπάς - μαμά με δείχνουνε σε όλους με καμάρι . Χειλάκι πετροκέρασο, μυτούλα γαλλική , ελάτε στα βαφτίσια μου , όλοι να είστε εκεί. Σαν γοργονίτσα στο βυθό , εγώ βουτιά θα κάνω , χωρίς σουτιέν , χωρίς μαγιό , όλους θα σας τρελάνω. Βαπτίζομαι την ________και ώρα _____ στον Ιερό Ναό ____________.
 10. Έχω ένα αυτοκινητάκι που όλο όλο τρέχει και που θα σταματήσει; Θα σταματήσει στον Ιερό Ναό ___________. Εγώ, ο μπαμπάς μου _____, η μαμά μου_____ και ο Νονός μου,_________ σας προσκαλούμε στη βάπτισή μου στις ______________ και ώρα ___________.
 11. Σας καλούμε να παρευρεθείτε στη βάπτιση του παιδιού μας το________και ώρα_____στον Ιερό Ναό_________. Η παρουσία σας θα είναι χαρά και τιμή για μας.
 12. Προσοχή ! Προσοχή !!! Η βουτιά δεν θα επαναληφθεί! Να είστε όλοι εκεί μεγάλοι και μικροί , να δείτε ένα κουκλί βρεγμένο σαν παπί!!!! Βαπτίζομαι την ___________και ώρα___________.
 13. Δεν μου φτάνουν οι μπελάδες που τραβάω σαν νινί, ήρθε η ώρα η νονά μου τ' όνομά μου να μου πεί . Λάδια, Μύρα στο κεφάλι , σαν να μη φτάνουν όλα αυτλα, θα μου κόψουν και το ζόρι μια τούφα απ' τα μαλλιά. Ραντεβού την __________και ώρα___________στον Ιερό Ναό___________.
 14. Είμαι αντράκι ζόρικο θα πάρω μηχανάκι , κι αν θα αποκτήσω όνομα θα βρώ και γκομενάκι. Και σαν τα χρόνια υα διαβούν δεν θα' μαι πια μωρούλι, και θα φωνάζουν όλες τους Ω!!__________ το μανούλι. Την __________και ώρα_________στον Ιερό Ναό____________.
 15. Είμαι άνδρας και το κέφι μ ου θα κάνω , και θα ρίζω κι ένα μπάνιο παραπάνω. Ακόμα κι αν μου τάζουνε μέλι από την κυρήθρα , εγώ θα κλάψω σίγουρα μέσα στην κολυμπήθρα. Όπως εσείς γνωρίζεται, και όπως όλοι λένε, να ξέρετε κυρίες μου ότι και οι άνδρες κλαίνε.
 16. Την κολυμπήθρα με νερό εγώ θα τη γεμίσω , μέσα θα μπω να βαπτιστώ και δεν θα το κουνήσω.
 17. Στο μέτωπο μου ο σταυρός θα γίνει με λαδάκι , κι απ΄το λαιμό θα κρέμεται χρυσό το σταυρουδάκι...... Η βάπτιση μου θα γίνει ...
 18. Δε θα κλάψω στο νερό έτσι κάνουνε οι άντρες! Είμαι αγόρι τολμηρό  κι ας φοράω ακόμη πάνες! Στο νερό μεμιάς θα πέσω και θα είμαι όλο καμάρι Γι΄αυτό θέλω εσείς να΄ρθείτε κάντε μου αυτή τη χάρη! Σας περιμένω την Κυριακή .....
 19. Μαμά, ζωγράφισέ μου έναν ήλιο λαμπερό.Μπαμπά, ζωγράφισέ μου ένα εκκλησάκι ταπεινό. Νονά, ζωγράφισέ μου ένα όνομα, όνομα αγαπημένο. Αλλά καλύτερα, να το ζωγραφίσουμεόλοι μαζί στο φώς της αγάπης την Τρίτη...............
 20. Ζόρικα τα πράγματα !!!! Ο μπαμπάς , η μαμά και ο νονός επιμένουν να με βουτήξουν στην κολυμπήθρα. Αν τους αλλάξετε γνώμη θα σας ήμουν ευγνώμων....... Το έχουν κανονίσει για την Τετάρτη ......
 21. Παραμυθάκι χωρίς..όνομα.Μια φορά και ένα καιρό αποκτήσαμε ένα γιο, όλα άλλαξαν με μιας και ήρθαν κύματα χαράς κουβεντούλες και γελάκια βγάζαν τα μικρά χειλάκια, και μια μέρα ξαφνικά μας ρωτάει σοβαρά!! Εγώ όνομα δεν έχω; Θα αρχίσω να γκρινιάζω!! Προκειμένου να γκρινιάζει και να αρχίσει να φωνάζει κανονίσαμε και εμείς, να μη λείψει όμως κανείς, την Κυριακή.....
 22. Πεταλουδίτσα μου όμορφη, πεταλουδίτσα ωραία Ιούλιο σε βαφτίζουμε με όλη την παρέα.Στις 5 του μηνός θα δούμε τη βουτιά σου Και ώρα 12:00 Θα ‘ρθουν όλοι κοντά σου Θαύμα είσαι του ουρανού που μπήκες στη ζωή μας, την έκανες πολύχρωμη και πέταξες μαζί μας.Πέτα λοιπόν σταλίτσα μου,άνοιξε τα φτερά σου, όλη η ζωή ανοίγεται και απλώνεται μπροστά σου.... Εσείς ελάτε την Κυριακή ......
 23. Ο μπαμπάς μου κι η μαμά μου ,αν δεν πίεζα εγώ,ίσως και να με βαφτίζαν,όταν θα 'μουν στο στρατό. Μα εγώ που είμαι άντρας ,όλους σας, σας προσκαλώ,στη μικρή την εκκλησία,που θα πάω να βαφτιστώ. Σας περιμένω λοιπόν την Κυριακή ..........
 24. Όλους σας καλώ να ΄ρθείτε να με δείτε να γελώ στο νερό της κολυμπήθρας ζωηρά να τραγουδώ. Μη θαρρείτε πως θα κλάψω είμαι άντρας φοβερός όμορφος και θαρραλέος των γονιών μου ο θησαυρός. Η βάπτιση θα γίνει το Σάββατο....
 25. Νεράιδες όμορφες μικρές, υφαίνουν το όνομα μου ,και μου χαρίζουνε ευχές,για κάθε πέταγμα μου !! Να χω χαρές και αρετές, κάτι να μην μου λείψει, να ναι οι στιγμές μου διαλεκτές, το πιο γλυκό χαμόγελο πόνος να μην το αγγίξει. Μαζί με τούτες τις ευχές, θέλω και τις δικές σας, αγνές και αληθινές, μέσα από τις καρδιές σας!!! Σας περιμένω το Σάββατο ......
 26. Με φωνάζατε μπεμπούλα και αισθανόμουνα χαζούλα, Με είπατε και μαϊμουδίτσα και μου ξύνιζε η μουρίτσα.Και όλοι κάπως με φωνάζαν και το Είναι μου ταράζαν Μα δεν πάει άλλο πια θα την κάνω την βουτιά.Σας το λέω ορθά κοφτά του Απρίλη στις 7 Θα ' χω όνομα σωστό και Ζωή θα βαπτιστώ Σας περιμένω.....
 27. Καλά-καλά δεν έκλεισα ακόμα ένα χρόνο, και όλα τα περίεργα είδα σ' αυτόν τον κόσμο. Πότε θα φας, πότε θα πιεις, άλλοι στο κανονίζουν χωρίς ποτέ την γνώμη σου να την υπολογίζουν. Ο Γιάννης και η Ρούλα που λένε πως είναι οι γονείς μου, πήρανε την απόφαση να φτιάξουν την ζωή μου. Θέλουν να μου δώσουν όνομα, πρέπει να με βαφτίσουν, και εις το δρόμο του θεού να με καθοδηγήσουν. Σ' όλα τα μέρη του σώματος πρέπει να με λαδώσουν,  γι' αυτό και αποφάσισαν να με ξεβρακώσουν. Εσείς θα ‘ρθείτε μάρτυρες, όλοι μικροί-μεγάλοι, όμως δεν θα γελάσετε με το δικό μου χάλι. Σας περιμένω το Σάββατο.....
 28. Μια ιστορία θα σας πω πολύ συγκινημένη, για το δικό μου όνομα είναι αυτή γραμμένη! Νεράιδες μαζευτήκανε μαζί όλου του κόσμου, το όνομά μου για να βρουν για δώρο να μου δώσουν! Με μαγική χρυσόσκονη έραναν ζωή, χαρά, ευτυχία και το δικό μου όνομα έχρισαν με λατρεία! Η βάπτισή μου θα γίνει στην............
 29. Είμαι ένα κοριτσάκι , μα χωρίς ονοματάκι  θα αποκτήσω στην πορεία με όλους εσάς στην εκκλησία, πριγκίπισσα γλυκιά θα γίνω & έτσι πάντοτε θα μείνω,  γυναίκα, κούκλα παινεμένη, στα πούπουλα μεγαλωμένη  και όσο για την εκκλησία , αν θέλετε λοιπά στοιχεία,  οι γονείς μου θα σας πούνε που πολύ με αγαπούνε.  Σας περιμένουμε , στην βάπτιση της κόρης μας…..
 30. Δεν αντέχω άλλο πια, να μου βάζει η μαμά,  λαστιχάκια στα μαλλιά. Θέλω πια να βαπτιστώ, για να πάω επιτέλους και εγώ να κουρευτώ!!  Θα χαρούμε πολύ,  με τους γονείς και τα αδέλφια μου να σας δούμε στην βάπτισή μου που θα γίνει…
 31. Μεγάλη έκπληξη ήτανε, για όλους η ύπαρξη μας, μα σε εννέα μήνες έφερε διπλή χαρά η ζωή μας.  Γι' αυτό αποφασίσανε  διπλά να το γιορτάσουν,  και μια βάφτιση όνειρο για μας να ετοιμάσουν!!!!!! Σας περιμένουμε όλους την…..
 32. Λευκοί Άγγελοι ταξίδεψαν , στη γη να κατεβούνε,  και ήρθανε στον ύπνο μου,  τα νέα να μου πούνε!  Όνομα θα μου δώσουνε,  ξεχωριστό από τ' άλλα,  και μου υποσχεθήκανε, να με φροντίζουν πάντα! Η βάπτισή μου θα γίνει ……
 33. Είμαι νόστιμη και ζουμερή, σα φράουλα στο δάσος και τ’ όνομα που θα ακουστεί είναι κρυμμένος .... άσσος. Δεν ντρέπομαι να βγω γυμνή, να πέσω στο νεράκι, αρκεί να δέσω στο λαιμό, χρυσό το σταυρουδάκι. Βαπτίζομαι την….
 34. Με μαντινάδες ήθελα , να σας εξιστορήσω,  τη βάπτισή μου, που έρχεται & που θα τη γλεντήσω, καλώντας φίλους & γνωστούς, μπαμπάς, μαμά, μαζί μου, πρωταγωνίστρια η Νονά , θα’ναι στη βάπτισή μου! Στα πρώτα μου τα βήματα , θα μου κρατά τη χέρα, θα μ’έχει σαν αντράκι της , σαν δεύτερη μητέρα!  Την Κυριακή διαλέξανε , σαν ημερομηνία , 27 Οκτωμβρίου 2013 ! Η ώρα θα’ναι 11:00 & θα’ναι μεσημέρι στον Άγιο Παντελεήμονα , στου Κολυβά τα μέρη!
 35. Πλατσουρίζω σε λιμνούλες  μάταια τόσο καιρό,  μα ήρθε η ώρα επιτέλους για να μεταμορφωθώ!  Στ´αγιασμένο το νεράκι σαν με βάλει η Νονά, πριγκιπόπουλο θα γίνω και θα ζώ χριστιανικά! Σας περιμένω στην βάπτισή μου….