Αρχική // Τρόποι-Έξοδα Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές παραγγελιών γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στον ακριβή τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας και με τον τρόπο που έχετε επιλέξει. Οι αποστολές γίνονται με τους εξής τρόπους:

 • Με την courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
 • Με μεταφορική εταιρία
 • Παραλαβή από εσάς από το εργαστήριό μας

Έξοδα Αποστολών με Εταιρία Ταχυμεταφορών (courier) ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

 • Για απλές αποστολές η χρέωση είναι 6,00 € (περιέχει ΦΠΑ) μέχρι 3 κιλά βάρος και περιλαμβάνει και το κόστος της αντικαταβολής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικής κατάθεσης και ΟΧΙ μέσωβ αντικαταβολής, το κόστος των μεταφορικών είναι 4,00 € για ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , μαζί με τον ΦΠΑ .
 • Από 3 κιλά και πάνω η χρέωση είναι 0,90 € για κάθε επιπλέον κιλό + ΦΠΑ.
 • Οι χρεώσεις αυτές αφορούν ΟΛΗ την Ελλάδα
 • ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Σε περίπτωση που ξεπερνάτε το όριο των 3 κιλών , χρεώνεστε με τη διαφορά των κιλών με χρέωση ανά κιλό 0,90 ευρώ.
 • MONO ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ: Σε παραγγελίες εξωτερικού το βάρος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο .
 • Το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής αποτελεί υπολογισμό ο οποίος εκφράζει τη σχέση πραγματικού βάρους - όγκου (ή αλλιώς την πυκνότητα) της αποστολής. Γενικά, ένα αντικείμενο χαμηλής πυκνότητας καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στο αεροσκάφος σε σύγκριση με το πραγματικό του βάρος. Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται για κάθε αποστολή και συγκρίνεται με το πραγματικό βάρος της. Το μεγαλύτερο εκ των δύο χρησιμοποιείται για να υπολογιστεί το κόστος μεταφορικών της αποστολής.
 • Ενδεικτικά οι αποστολές ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ξεκινάνε από 18 ευρώ μέχρι 1 κιλό βάρος και ανεβαίνουν σύμφωνα με το βάρος των ειδών που παραγγέλνεται ή σε περίπτωση ογκόδη δεμάτων η αποστολή υπολογίζεται βάση όγκου χρησιμοποιώντας τον εξής τύπο  μήκος*πλάτος*υψος / 5000
 • Παράδειγμα:
  Δέμα με διαστάσεις : 40x50x20 ζυγίστηκε και είναι 5 κιλά. Το ογκομετρικό του βάρος είναι 8 κιλά (= 40x50x20/5000). Ο Πελάτης θα χρεωθεί 8 κιλά και ΟΧΙ 5 κιλά.
  Ο Υπολογιστής όταν παραγγέλνετε , δεν μπορεί να γνωρίζει , ούτε ογκομετρικό βάρος ούτε το πραγματικό βάρος των ειδών που έχετε παραγγείλει. Για το λόγο αυττό σας προσθέτει στην παραγγελία σας το ποσό των 18 ευρώ (αρχικό ποσό εξόδων αποστολής) και όχι το πραγματικό.
  Τα μεταφορικά τα γνωρίζουμε ΜΟΝΟ όταν το δέμα σας είναι πλέον έτοιμο και έχει συσκευαστεί και είναι πιά προς αποστολή. Γίνεται η ογκομέτρηση και το ζύγισμα των ειδών σας , για το τελικό ποσό αποστολής μέσω της Ems Express Mail.
 • Παρατίθεται ηλεκτρονικά ο ισχύων τιμοκατάλογος βάση κιλών ή ογκομετρικού των ΕΛΤΑ

Σημείωση:

Μεταφορικά για ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε πελάτες ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!!!! Η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή δίδεται ΜΟΝΟ στους πελάτες ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έξοδα Αποστολών με μεταφορικές εταιρίες

Κατόπιν Προσφοράς. Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο αποστολής, εκπρόσωπος του καταστήματός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το κόστος των μεταφορικών σας εξόδων. Για τις αποστολές μέσω των πρακτορείων ΔΕΝ αποστέλλουμε με αντικαταβολή παρά πρέπει να γίνει κατάθεση.  Να σημειωθεί ότι οι μεταφορικές ΔΕΝ παραδίδουν κατ' οικον, και ΔΕΝ λειτουργούν σε ΟΛΕΣ τις περιοχές της Ελλάδας.

Παράδοση από εμάς ή παραλαβή από εσάς

Αν βρίσκεστε στην ίδια πόλη με εμάς, μπορούμε να σας παραδώσουμε εμείς δωρεάν την παραγγελία σας στον χώρο και στο χρόνο που θα μας υποδείξετε. Μπορείτε, επίσης, να παραλάβετε την παραγγελία σας από το εργαστήριό μας, το οποίο βρίσκεται στο Γάζι Ηρακλείου στην Πάροδο Ελευθεριου Βενιζέλου 163. 

Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να προηγηθεί συνεννόηση μαζί μας για συγκεκριμένο ραντεβού (στα τηλέφωνα: 2810-823576, 6948252907 ή στο email: info@mpomponieracenter.gr.