Αρχική //  Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 1. Εφαρμογή
  • Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά τις συναλλαγές μέσω του κόμβου www.mpomponieracenter.gr. Το www.mpomponieracenter.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, προσωπικής επιχείρησης με την Επωνυμία "Στριλιγκά Ζαχ. Ελένη" και ΑΦΜ : 070348753 Οποιαισδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από το www.mpomponieracenter.gr εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς.
  • Aποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.
  • Όλες οι φωτογραφίες των προϊόντων που κατασκευάζονται απο μέρους μας , αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας  όπου προστατεύεται απο τον Νόμο περί Πνευματικής ιδιοκτησίας (Ν. 2121/1993, που μάλιστα άλλαξε πρόσφατα με τον Ν. 4481/2017). 
 2. Προσφορές / Παραγγελίες / Συμβόλαιο
  • Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% .
  • Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και για συγκεκριμένες πολλές φορές ποσότητας.
  • Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστοτόπο www.mpomponieracenter.gr και είναι δεσμευτικές εφόσον έγιναν δεκτές από το www.mpomponieracenter.gr με σχετική Επιβεβαίωση Παραγγελίας, η οποία καταγράφεται στα συστήματα του www.mpomponieracenter.gr , εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλεται με mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας.
  • Οι παραγγελίες λαμβάνονται και μέσω τηλεφώνου τη στιγμή που ο χρήστης αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του Internet και δεν είναι γνώστης αυτών.
  • Υποχρεούστε να ελέγξτε την Επιβεβαίωση Παραγγελίας και ενημερώστε αμέσως τo τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (το αργότερο εντός 3 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Παραγγελίας) εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.
  • Το ηλεκτρονικό σύστημα είναι τόσο αυτοματοποιημένο έτσι ώστε να γνωρίζει επακριβώς την χρέωση του πελάτη (εκτός τις παραγγελίες εξωτερικού). Γι' αυτό το λόγο ενημερώνουμε τους πελάτες εξωτερικού για τις χρεώσεις ΠΡΙΝ εκτελεστεί οτιδήποτε. Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων: 
 3. Τιμή και Όροι Πληρωμής
  • Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας ή μετά με έναν από τους παρακάτω τρόπους.
   • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού ενημερωθούμε για την κατάθεσή σας (τηλεφωνικά ή με fax στο 2810-823576) υπ΄όψιν «mpomponieracenter.gr» το καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης εκκινεί από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου). Οι λογαριασμοί που διαθέτουμε είναι: 

Στριλιγκά Ελένη

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR04 0171 4330 0064 3302 0011 497

----------------------------------------------------

Στριλιγκά Ελένη

Τράπεζα Alpha Bank

GR 980 1407 8807 8800 2002 0176 15

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ!---------

   • Αντικαταβολή μέσω COURIER - ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Κατά την παραλαβή του προϊόντος εξοφλείτε στον υπάλληλο το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. (Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)
 1. Αποστολές στο Εξωτερικό
  • Για αποστολές στο εξωτερικό η εταιρία αποστέλλει τα προϊόντα της αφού ενημερωθεί για την άμεση καταβολή των χρημάτων μέσω τραπεζικού εμβάσματος με αριθμό πανευρωπαϊκό ΙΒΑΝ. Μετά από την παραγγελία σας μέσω Internet, σας αποστέλλουμε αναλυτικά σύμφωνα με το βάρος των αντικειμένων που έχετε παραγγείλει όλα τα επιπλέον έξοδα μέχρι και την παραλαβή του δέματός σας. Σε αυτήν την ενημέρωση μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας χωρίς καμία άλλη απαίτηση. Σε περίπτωση αποδοχής, θα πρέπει να καταθέσετε άμεσα τα χρήματα στον λογαριασμό που σας υποδεικνύουμε έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας και για να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Ειδικά για το εξωτερικό για αποστολή μπομπονιέρων, προτιμήστε ΜΗ εύθραυστα αντικείμενα ή ευπαθή προϊόντα. Επίσης ο χρόνος παράδοσης για το εξωτερικό είναι αναγκαίος 10-15 ημέρες (από την ημερομηνία της κατάθεσης) και 5 ημέρες έξτρα για την αποστολή των αντικειμένων και της παραγγελίας σας μέσω courier .
 1. Έκδοση αποδείξεων και τιμολογίου
  • Σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία κατά την παραγγελία.
 2. Τιμές
  • Οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται σε κάποιο προϊόν η τιμή που δημοσιεύουμε να μην ισχύει πλέον. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόν του οποίου η τιμή έχει αλλάξει, προ της χρέωσής σας και της παράδοσης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αλλαγή που έχει γίνει. Σε αυτή την περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν δεν συμφωνείτε με τη νέα τιμή του προϊόντος.
 3. Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος
  • Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας ή και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας ή τηλεφωνικά (σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας) με τον τρόπο που έχετε επιλέξει. Η αποστολή γίνεται μέσω του τρόπου που θα έχετε επιλέξει με την ανάλογη χρέωση εξόδων μεταφοράς. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
  • Το κόστος αποστολής είναι αυτό που αναγράφεται στη σχετική σελίδα με το καλάθι αγορών και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης. Ο υπολογισμός του κόστους ΔΕΝ γίνεται αυτόματα από τον κόμβο γι'αυτό το λόγο σε περίπτωση διαφορετικής χρέωσης ενημερώνεστε με ε-μαιλ. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος, διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό. Μετά την αποδοχή της παραγγελίας η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη.
  • Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται σε κάθε προϊόν είναι κατά προσέγγιση. Τοwww.mpomponieracenter.gr θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 10 εργασίμων ημερών.
 4. Εγγύηση
  • Το www.mpomponieracenter.gr παρέχει εγγύηση και εγγυάται προστασία και για προϊόντα τρίτων προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό του, και τα οποία το www.mpomponieracenter.gr μεταπωλεί.
  • Το www.mpomponieracenter.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.
  • Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή, και η πωλήτρια εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη μετά την παράδοση τους για αποστολή σε μεταφορέα. Τα εμπορεύματα ασφαλίζονται μόνο με γραπτή εντολή και έξοδα του αγοραστή.
 5. Ανωτέρα Βία
  • Το www.mpomponieracenter.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του www.mpomponieracenter.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.
 6. Οι υποχρεώσεις σας ως Πελάτης
  • Είστε υπεύθυνοι για:
 1. Την επιλογή Προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας.
   • Διαβάζετε αναλυτικά για το προϊόν που σας ενδιαφέρει (διαστάσεις του προϊόντος και τι εμπεριέχεται στην τιμή) . Η αναλυτική περιγραφεί σας κατατοπίζει πλήρως.
   • Τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την εταιρεία μας, εάν χρειάζεται.
   • Μην παραγγέλνετε ούτε τηλεφωνικά ούτε μέσω internet όταν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε ή δεν έχετε σκοπό να τα παραλάβετε. Αυτό αποτελεί διπλά έξοδα για την εταιρία, κόπος και χρήμα .
 1. Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών
  • Επιστροφές δεν γίνονται σε καμία περίπτωση αποδεκτές, σε μπομπονιέρες, καθώς όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται και φτιάχνονται κατά προτίμηση και κατ' επιλογή του πελάτη, δίνοντάς του δικαιώματα να επιλέξει βάση του γούστου του όλα όσα θα αποτελέσουν μια ξεχωριστή μπομπονιέρα. Δίνουμε την επιλογή να επιλέξει τούλια, χρώμα κορδέλας , χρώμα τούλι, κουφέτα κτλπ). Ειδικά επίσης στις χειροποίητες κατασκευές από χαλκό όπου κατασκευάζομαι ΜΟΝΟ ΕΠΙ Παραγγελίας , ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ καθώς κατασκευάζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τον ΚΑΘΕ πελάτη ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ , με χρονικό όριο παράδοσης 1 ΜΗΝΑ .
  • Τα είδη που βρίσκονται σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ σας δίνονται σε πολύ χαμηλές τιμές, για το λόγο αυτό ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ γίνεται ΔΕΚΤΗ από την Εταιρία Mpomponieracenter.gr . Σε περίπτωση που ο πελάτης το επιθυμεί να κινηθεί ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ , αρμόδια ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ορίζονται του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
  • Ακυρώσεις σε υλικά και ΜΟΝΟ υλικά , γίνονται ΜΟΝΟ κατόπιν συννενόησης με την εταιρία και τα έξοδα μεταφοράς τα αναλαμβάνει ο εκάστοτε πελάτης.
  • Για οποιαδήποτε ακύρωση της παραγγελίας από την ημερομηνία παραγγελίας ΔΕΝ γίνονται δεκτές και αρμόδια δικαστήρια για οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ πελατών - εταιρίας ορίζονται τα Δικαστήρια Ηρακλείου.
  • Ακόμη και για ακύρωση παραγγελιών για προσωπικούς λόγους ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές από την εταιρία.
 2. Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Το www.mpomponieracenter.gr σας ενημερώνει ότι όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδαόταν προβαίνετε σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία, τα οποία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια Αρχή και για τα οποία το www.mpomponieracenter.grτυγχάνει Υπεύθυνος Επεξεργασίας.
  • Η συλλογή και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με το www.mpomponieracenter.gr , τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και / ή εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες του www.mpomponieracenter.gr .
  • Το www.mpomponieracenter.gr δεσμεύεται ότι δεν μεταβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες του εξωτερικού για κανένα λόγο χωρίς την πρότερη γραπτή συγκατάθεσή σας. Χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για δική του χρήση και με τη σύμφωνη γνώμη σας για να σας ενημερώνει για τυχόν νέα προϊόντα, προσφορές κλπ.
  • To www.mpomponieracenter.gr εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο το www.mpomponieracenter.gr μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.
  • Εσείς εγγυάστε και φέρετε την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα, συνάφεια και προσφορότητα των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιείτε στο www.mpomponieracenter.gr .
  • Το www.mpomponieracenter.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.
  • Το www.mpomponieracenter.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. To www.mpomponieracenter.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.
  • Όπως στους περισσότερους ιστοτόπους στο διαδίκτυο έτσι και στοwww.mpomponieracenter.gr χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις, αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α. Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του ιστοτόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Παράλληλα, η www.mpomponieracenter.grεπιβεβαιώνει ότι στο cookie δεν διατηρούνται και δεν μεταφέρονται ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία. Η μόνη πληροφορία που διατηρείται είναι ο κωδικός πελάτη που διατηρείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ώστε το τελευταίο να μπορεί να σας αναγνωρίσει αυτόματα σε μελλοντικές σας επισκέψεις.
 3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος:
  • To www.mpomponieracenter.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.
 4. Ισχύον Δίκαιο - Δικαιοδοσία:
  • Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας. Το περιεχόµενο τους συµπεριλαµβανοµένων των φωτογραφιών, λογότυπων, σχεδιαγραµµάτων και γραφικών - αποτελεί πνευµατική ιδιοκτησία της εταιρείας MPOMPONIERACENTER.GR και ΕΤΑΙΡΙΩΝ που έχουμε έγγραφη έγκριση προβολή τους και διέπεται από τις ελληνικές και διεθνείς διατάξεις περί πνευµατικής ιδιοκτησίας.
  • Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων του Ηρακλείου . Για την επίλυση κάθε διαφοράς από την παρούσα πώληση αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια Ηρακλείου.