Αρχική // Βάπτιση // Μαρτυρικά // Μαρτυρικό βραχιόλι με ιδιαίτερο σουέντ κορδόνι , περαστό σταυρό ματάκι μοναδικό σχέδιο
Μαρτυρικό βραχιόλι με ιδιαίτερο σουέντ κορδόνι , περαστό σταυρό ματάκι μοναδικό σχέδιο
Μαρτυρικό βραχιόλι με ιδιαίτερο σουέντ κορδόνι , περαστό σταυρό ματάκι μοναδικό σχέδιοΜαρτυρικό βραχιόλι με ιδιαίτερο σουέντ κορδόνι , περαστό σταυρό ματάκι μοναδικό σχέδιο
Μαρτυρικό βραχιόλι με ιδιαίτερο σουέντ κορδόνι , περαστό σταυρό ματάκι μοναδικό σχέδιο

Kωδικός ΔΣ07647-1
Tιμή με Φ.Π.Α.77,00€

Περιγραφή

Όλα τα μαρτυρικά είναι εξ' ολοκλήρου χειροποίητα & αποκλειστικά σχέδια του MpomponieraCenter.Gr

Για το λόγο αυτό μπορούν να προστεθούν και να αφαιρεθούν όποια στοιχεία επιθυμεί ο πελάτης μας. Όλα τα μεταλλικά βγαίνουν και στο χρυσό στο ασημί χρωματισμό.

 

 

Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια.

 

Όλοι οι σταυροί που υπάρχουν μπορούν να εισαχθούν στο σχέδιο μαρτυρικού που εσείς επιθυμείτε, ευξομειώνεται το κόστος , ανάλογα το σταυρό.

Κατασκευαστικό τμήμα μαρτυρικών

Το τμήμα κατασκευής μαρτυρικών της εταιρίας μας, δημιουργεί για εσάς μοναδικά σχέδια μαρτυρικών βάση των χρωμάτων & του θέματος που εσείς επιθυμείτε. 

Όλα μας τα μαρτυρικά κατασκευάζονται απο εμας για το λόγο αυτό και υπάρχει επιλογή σε όλα τα χρώματα και σε όποια προσθήκη ζητήσετε. Επιπλέον , όταν ξεπερνάτε τα 50τμχ σας κατασκευάζουμε όσα κομμάτια μας ζητήσετε. Δηλαδή δεν είναι υποχρεωτικό να σας φτιάξουμε ανά 50αδα. Αν κάποιος πελάτης μας θέλει να κατασκευάσουμε 60τμχ, 70τμχ , 75τμχ, 120τμχ  μπορεί να γίνει ! Λαμβάνει όσα θέλει ! Μόνο οι κατασκευαστές μπορούν να το πετύχουν αυτό ! Κι εμείς είμαστε ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ !!!!!!!

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τα μαρτυρικά των ονείρων σας σε όποιο θέμα , σχέδιο & χρωματισμό που επιθυμείτε. 

Αν ψάχνεται κάτι πολύ συγκεκριμένο ή θέλετε να δημιουργήσουμε ένα νέο σχέδιο μαρτυρικού όπως το έχετε φανταστεί , μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ! Μέσω viber στο 6948 252907 ή μέσω ε-μαιλ info@mpomponieracenter.gr Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας , να συλλέξουμε τις πληροφορίες ώς προς το μαρτυρικό που θέλετε : βραχιόλι , μπρελόκ, για το πέτο, τύπου μπεγλέρι κτλ , , τον συνδυασμό χρωμάτων που επιθυμείτε χρώμα στο κορδόνι στην χάντρα και στο χρώμα μετάλλου που επιθυμείτε καθώς και τα έξτρα στοιχεία που ίσως να θέλετε : πον-πον, πούπουλο, χαντρούλα ή σχέδιο σε θεματικό, κορδέλα , φουντίτσα, ματάκι κτλ. Μετά την συλλογή όλων αυτών των στοιχείων κατασκευάζουμε το δείγμα όπου και φωτογραφίζουμε άμεσα και σας το παρουσιάζουμε ! Αυτό ήταν ! 


Επιπροσθέτως , η εταιρία μας διαθέτει
viber : 6948-252907 που μπορείτε νε επικοινωνείτε μαζί μας. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με αποστολή δειγματισμού μέσω viber στα χρώματα που εσείς θα έχετε επιλέξει.

Εξίσου μπορείτε να επικοινωνείτε :

 

e-mail : info@mpomponieracenter.gr

Viber : 6948 252907

Facebook : https://www.facebook.com/mpomponieracenter  & Στο Instagram https://www.instagram.com/mpomponieracenter/ 

Τηλεφωνικά στο τηλ:  2810823576 για να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε αυτό που έχετε φανταστεί !

Ρωτήστε για το Προϊόν που σας ενδιαφέρει!

Επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών
OK