Αρχική // Βάπτιση // Προσκλητήρια Βάπτισης // Προσκλητήρια για κορίτσι // Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι Believe in Unicorns, πιστεύουμε στους μονόκερους
Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι Believe in Unicorns, πιστεύουμε στους μονόκερους
Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι Believe in Unicorns, πιστεύουμε στους μονόκερους
Προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι Believe in Unicorns, πιστεύουμε στους μονόκερους
ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ : 19χ14,5 cm

Kωδικός ΤΣ274
Tιμή με Φ.Π.Α.1,25€

Περιγραφή

Η τιμή αφορά το προσκλητήριο μαζί με το φάκελο και την εκτύπωση του προσκλητηρίου.

 

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι κορδέλες ή το οποιοδήποτε στόλισμα απο κορδέλες.

Διαδικασία Παραγγελίας προσκλητηρίων βάπτισης & γάμου :

Το 1ο στάδιο της διαδικασίας είναι η παραγγελία των προσκλητηρίων που σας ενδιαφέρουν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραγγελία μέσω Internet, καθώς όπως θα επισημάνουμε και παρακάτω, είναι η επικοινωνία και η ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω e-mail.  Μπορείτε να παραγγείλετε είτε τηλεφωνικά (απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε e-mail),  είτε μέσω internet συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία. Μετά την διαδικασία της παραγγελίας, σας αποστέλλονται με e-mail τα κείμενα για να μπορείτε να επιλέξετε το  κειμένου του προσκλητηρίου που σας ενδιαφέρει.

Αποστέλλετε όλα τα στοιχεία της σύνταξης του κειμένου που επιλέγετε (π.χ. Ημερομηνία, εκκλησία, ώρα, κτλ) , όπου εντός 2-3 ημερών (εργάσιμων) το τμήμα των μακετών, θα εκδόσει τη μακέτα του προσκλητηρίου σας. Η Μακέτα είναι το προσκλητήριό σας, λίγο πριν το τύπωμα.

Εκεί μπορείτε να διορθώσετε ή να αλλάξετε οτιδήποτε τυπογραφικό λάθος ή

να προσθέσετε οτιδήποτε σε περίπτωση που κάτι έχετε ξεχάσει. 

Σε περίπτωση που συμφωνείτε , αποδέχεστε τη μακέτα του προσκλητηρίου

και η εταιρία προχωρά στην άμεση εκτύπωσή του. Μετά την εκτύπωση , η εταιρία αποστέλλει τα προσκλητήριά σας στην διεύθυνση που εσείς έχετε ήδη δηλώσει από την παραγγελία σας. Όλες οι αποστολές είναι με αντικαταβολή.

 

Να επισημάνουμε δε, οτι καμία ευθύνη έχουμε για τυπογραφικά ή άλλα λάθη μετά τον έλεγχο της μακέτας απο εσάς και την έγκρισή της.

Ρωτήστε για το Προϊόν που σας ενδιαφέρει!

Γενικά
OK