Αρχική // Λευκά Είδη // Βρεφικά σετ Σεντόνια Κούνιας // Σετ Σεντόνια βρεφικά Κάστρο, Δράκος & Ιππότης για κούνια με λάστιχο (Σετ 3τμχ)
Σετ Σεντόνια βρεφικά  Κάστρο, Δράκος & Ιππότης για κούνια με λάστιχο (Σετ 3τμχ)
Σετ Σεντόνια βρεφικά  Κάστρο, Δράκος & Ιππότης για κούνια με λάστιχο (Σετ 3τμχ)
Σετ Σεντόνια βρεφικά Κάστρο, Δράκος & Ιππότης για κούνια με λάστιχο (Σετ 3τμχ)
Διάσταση : 1,10χ1,80 / 1,10χ1,60 και μαξιλαροθήκη 35χ40

Kωδικός BS57-1088
Tιμή με Φ.Π.Α.33,46€

Περιγραφή

Σετ κούνιας από 100% φυσικό βαμβάκι,144 κλωστών. Χάρη στη σύνθεσή τους είναι εξαιρετικά μαλακά και έχουν πολύ απαλή υφή. Είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα του μωρού και το βαμβακερό τους ύφασμα αναπνέει φυσικά για να του προσφέρει έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο. Εφαρμόζουν σωστά στην κούνια και το ύφασμα τους είναι υποαλλεργικό και πολύ ανθεκτικό, χωρίς να απαιτεί ειδική φροντίδα.

Το βαμβακερό σετ κούνιας Space Team, έχει υπέροχο μοτίβο με διαστημόπλοια, σε έναν μοντέρνο συνδυασμό του λευκού χρώματος.Είναι ιδανικά για το μικρό σας μωράκι, και δίνουν μια φωτεινή και γλυκιά αίσθηση στην κούνια και στο βρεφικό δωμάτιο.Το καθαρό τους σχέδιο είναι κατάλληλο για να βοηθήσει το μωρό να χαλαρώσει και να βυθιστεί σε έναν γλυκό ύπνο. 

Τα βαμβακερά λευκά είδη της NIMA HOME είναι eco friendly και προσφέρονται σε καλαίσθητες υφασμάτινες συσκευασίες που είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον, μειώνοντας το οικολογικό αποτύπωμα από την αντίστοιχη χρήση συνθετικών συσκευασιών.

Διαστάσεις: Σετ σεντόνια κούνιας 2Χ120Χ170 cm + 1 μαξ/κη 30Χ40 cm.

Μαλακή, φυσική σύνθεση, απαλή αίσθηση, ανθεκτικό στα συχνά πλυσίματα
Λευκό – μπλε
Φιλικό προς το περιβάλλον

Ρωτήστε για το Προϊόν που σας ενδιαφέρει!

Επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών
OK