Αρχική // Βάπτιση // Μαρτυρικά // Μαρτυρικό μπρελόκ με αερόστατο και λευκές χάντρες
Μαρτυρικό μπρελόκ με αερόστατο και λευκές χάντρες
Μαρτυρικό μπρελόκ με αερόστατο και λευκές χάντρεςΜαρτυρικό μπρελόκ με αερόστατο και λευκές χάντρες
Μαρτυρικό μπρελόκ με αερόστατο και λευκές χάντρες
Όλα τα χρώματα είναι επιλογής σας

Kωδικός ΔΣ07642
Tιμή με Φ.Π.Α.71,42€

Περιγραφή

Όλα τα μαρτυρικά είναι εξ' ολοκλήρου χειροποίητα & αποκλειστικά σχέδια του MpomponieraCenter.Gr

Για το λόγο αυτό μπορούν να προστεθούν και να αφαιρεθούν όποια στοιχεία επιθυμεί ο πελάτης μας. Όλα τα μεταλλικά βγαίνουν και στο χρυσό στο ασημί χρωματισμό. Οι κορδέλες - κορδόνια και οι χρωματισμοί α αυτών εξαρτόνται πάντα απο την επιλογή του πελάτη.

Η τιμή αφορά τα 50 τεμάχια.

Όλοι οι σταυροί που υπάρχουν μπορούν να εισαχθούν στο σχέδιο μαρτυρικού που εσείς επιθυμείτε, ευξομειώνεται το κόστος , ανάλογα το σταυρό.

Κατασκευαστικό τμήμα μαρτυρικών

Το τμήμα κατασκευής μαρτυρικών της εταιρίας μας, δημιουργεί για εσάς μοναδικά σχέδια μαρτυρικών βάση των χρωμάτων & του θέματος που εσείς επιθυμείτε. 

Όλα μας τα μαρτυρικά κατασκευάζονται απο εμας για το λόγο αυτό και υπάρχει επιλογή σε όλα τα χρώματα και σε όποια προσθήκη ζητήσετε. Επιπλέον , όταν ξεπερνάτε τα 50τμχ σας κατασκευάζουμε όσα κομμάτια μας ζητήσετε. Δηλαδή δεν είναι υποχρεωτικό να σας φτιάξουμε ανά 50αδα. Αν κάποιος πελάτης μας θέλει να κατασκευάσουμε 60τμχ, 70τμχ , 75τμχ, 120τμχ  μπορεί να γίνει ! Λαμβάνει όσα θέλει ! Μόνο οι κατασκευαστές μπορούν να το πετύχουν αυτό ! Κι εμείς είμαστε ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ !!!!!!!

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τα μαρτυρικά των ονείρων σας σε όποιο θέμα , σχέδιο & χρωματισμό που επιθυμείτε. 

Αν ψάχνεται κάτι πολύ συγκεκριμένο ή θέλετε να δημιουργήσουμε ένα νέο σχέδιο μαρτυρικού όπως το έχετε φανταστεί , μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ! Μέσω viber στο 6948 252907 ή μέσω ε-μαιλ info@mpomponieracenter.gr Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας , να συλλέξουμε τις πληροφορίες ώς προς το μαρτυρικό που θέλετε : βραχιόλι , μπρελόκ, για το πέτο, τύπου μπεγλέρι κτλ , , τον συνδυασμό χρωμάτων που επιθυμείτε χρώμα στο κορδόνι στην χάντρα και στο χρώμα μετάλλου που επιθυμείτε καθώς και τα έξτρα στοιχεία που ίσως να θέλετε : πον-πον, πούπουλο, χαντρούλα ή σχέδιο σε θεματικό, κορδέλα , φουντίτσα, ματάκι κτλ. Μετά την συλλογή όλων αυτών των στοιχείων κατασκευάζουμε το δείγμα όπου και φωτογραφίζουμε άμεσα και σας το παρουσιάζουμε ! Αυτό ήταν ! 


Επιπροσθέτως , η εταιρία μας διαθέτει
viber : 6948-252907 που μπορείτε νε επικοινωνείτε μαζί μας. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με αποστολή δειγματισμού μέσω viber στα χρώματα που εσείς θα έχετε επιλέξει.

Εξίσου μπορείτε να επικοινωνείτε :

 

e-mail : info@mpomponieracenter.gr

Viber : 6948 252907

Facebook : https://www.facebook.com/mpomponieracenter  & Στο Instagram https://www.instagram.com/mpomponieracenter/ 

Τηλεφωνικά στο τηλ:  2810823576 για να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε αυτό που έχετε φανταστεί !

Ρωτήστε για το Προϊόν που σας ενδιαφέρει!

Επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών
OK